Mærkelige ting der kan ske som entreprenør

Som entreprenør er man altid på farten. Man skal møde nye mennesker, løse problemer og finde nye løsninger. Det er et spændende liv, men det kan også være lidt skørt.

Når klienten har for meget at sige

En af de mærkeligste ting der kan ske som entreprenør, er når klienten har for meget at sige. De har en klar idé om, hvad de vil have, og de er ikke bange for at sige det. Det kan være svært at finde en balance mellem at lytte til klientens ønsker og at give dem det, de reelt har brug for.

Jeg havde engang en klient, der ville have en ny hjemmeside. De havde en klar idé om, hvordan den skulle se ud, og de var meget specifikke omkring, hvad der skulle stå på den. De ville have, at hjemmesiden skulle have et bestemt farveskema, en bestemt font og et bestemt layout. De ville også have, at hjemmesiden skulle have en bestemt funktionalitet.

Jeg arbejdede hårdt på at opfylde klientens ønsker, men det var svært at finde en balance mellem det, de ville have, og det, der ville være godt for deres virksomhed. Til sidst endte vi med en hjemmeside, som klienten var tilfreds med, men som ikke var helt optimal for deres virksomhed.

Når tingene går galt

Som entreprenør er man nødt til at være forberedt på, at tingene går galt. Der vil altid være udfordringer og problemer, som man skal overvinde.

Jeg havde engang en ordre, der skulle leveres til en kunde i Vejle. Jeg havde planlagt alt ned til mindste detalje, men da jeg ankom til Vejle, var der et problem. Kundens adresse var forkert.

Jeg prøvede at ringe til kunden, men de var ikke til at få fat på. Jeg prøvede også at finde dem på adressen, men det var umuligt. Jeg endte med at skulle køre tilbage til Aarhus med varerne.

Det er vigtigt at have en god portion humor, når man er entreprenør Vejle. Der vil altid være mærkelige ting, der sker, og det er vigtigt at kunne grine af dem.

Bonustip

Hvis du oplever noget mærkeligt, så skriv det ned. Det kan være en god historie at fortælle til dine venner og kolleger.

Scroll to Top